Kaikessa omakohtaisessa päiväkirjan kirjoittamisessa on myös terapeuttinen ulottuvuus. Mikäli pystymme kirjoittamaan tunteet juuri sellaisina kuin ne koemme, olemme lähellä terapiakirjoittamista. Päiväkirjassa jo sinänsä tapahtuu jakamista ja sillä on puhdistava vaikutus kirjoittajaan. Jos on mahdollisuus jakaa kirjoittamansa terapeutin kanssa, vaikutus vielä voimistuu. Kirjoittaminen on myös ulottuvilla terapiaistuntojen välillä. Siihen voi purkaa ahdistusta ja huolta.
Vastaanotto:
Vilhonkatu 8, 24100 Salo
Palvelukielet:
ruotsi, suomi
Kohderyhmä:
aikuiset, lapset, nuoret, parit, perheet
Kela-oikeudet:
paripsykoterapia, perheterapia
Suuntaus:
paripsykoterapia, perheterapia
Koulutus:
perheterapeutti ET, sosionomi, voimavarakeskeinen perheterapeutti ET, pariterapia
Kokemus:
ahdistuneisuushäiriöt, biologisten vanhempien tuki sijaishuollossa, eroterapia, integratiivinen psykoterapia, kriisi- ja tukikeskustelut, masennus, parisuhdeterapia, sijaisvanhempien tuki, surun käsitteleminen, terapeuttinen kirjoittaminen, työssäjaksaminen, työuupumus, vanhempainohjaus ja -tuki, voimavarakeskeinen terapia
|
Asiakaspalvelumme neuvoo maksutta ajanvarausten, Kela-korvausten sekä terapiamuodon ja terapeutin valinnan kysymyksissä. Terapeuttien ammatillista neuvontaa saa verkkoneuvontapalvelusta tai varaamalla ajan vastaanotolle.